• Containerverhuur
  • Transport
  • Inname afval

Goedkope containerverhuur in Boekel

U moet afval storten maar u wilt hiervoor zo min mogelijk betalen? Voor goed advies neemt u contact op met Bevers Containertransport in Boekel. Door met u mee te denken en uw situatie te bekijken, vinden wij een passende oplossing die goed is voor het milieu én voor uw portemonnee.

containerverhuur boekel

Containerverhuur

Makkelijk en zonder zorgen van uw afval af? Bevers Containertransport in Boekel verhuurt containers voor het storten van verschillende soorten afval. Tegen scherpe prijzen heeft u keuze uit verschillende afmetingen: 10 m³ / 15 m³ / 20 m³ / 25 m³ / 30 m³ / 40 m³. Laat u adviseren om zo tot de juiste afmeting container te komen.

transport boekel

Transport

De gehuurde container wordt bij u afgezet en weer opgehaald. Zo heeft u geen omkijken meer naar het afvoeren van uw tuin-, sloop- en bouwafval, hout, en dakleer. Voor ieder soort los te storten materiaal is er wel een container beschikbaar. Ook voor transport van bijvoorbeeld aardappelen en mais.

inname afval boekel

Inname diverse soorten afval

Voor zowel bedrijven als particulieren is de werf in Boekel van maandag tot en met vrijdag geopend tussen 13:00 en 17:30 uur voor inname van: afval, A-hout (onbehandeld hout), B-hout (gelakt, geverfd of verlijmd hout), C-hout (verduurzaamd hout), dakleer, puin, vlakglas, kleding en ijzer.

verkoop zand en grind

Verkoop zand en grind

Bevers Containertransport biedt u een veelzijdig assortiment zand aan voor toepassing in de bouw en tuin of rond de woning. Metselzand, vloerzand, voegzand, betonzand, zandbakzand, ophoogzand en grind, het is allemaal verkrijgbaar. U kiest voor levering of om het zelf op te halen bij de werf aan De Vlonder 110 in Boekel. Nieuw: split antraciet !!

Milieustraat

De bestuurscommissie Afvalinzameling Land van Cuijk en Boekel organiseert de afvalinzameling in het Land van Cuijk en Boekel. De mini-milieustraat van de Gemeente Boekel is op ons terrein. Elke zaterdag is de milieustraat geopend van 9:00 tot 13:00 uur. De milieustraat is alleen bestemd voor particulieren uit de Gemeente Boekel. Legitimatie verplicht.

U kunt de volgende afvalstromen gratis aanbieden:
Groenafval, A en B-hout, puin, ijzer, incontinentiemateriaal, kleding, witgoed en bruingoed, vlakglas, tariefzakken en asbest. Asbest moet luchtdicht in doorzichtig plastic worden verpakt in handzame pakketten. 

Tot  witgoed en bruingoed behoren alle complete huishoudelijke apparaten met een stekker of oplaadbaar, bijv. wasmachines, stofzuigers, gasfornuizen, ovens, afzuigkappen, telefoons, radio’s, televisies, computers, mixers en scheerapparaten.

De apparaten moeten schoon en vrij zijn van batterijen, stofzuigerzakken, fritesvet, etenswaren etc.

U kunt huishoudelijk afval en C-hout storten tegen een tarief van € 12,00 per halve m3.

Maximaal 2 m³ aanbieden is toegestaan!

Elke eerste zaterdag van de maand kun je tevens gratis KCA aanbieden (o.a. batterijen, TL-buizen, spaarlampen, lampenolie, medicijnen, afgewerkte olie, accu’s)

milieustraat boekel zand en grind verkoop kantoor bevers containertransport transport boekel